ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-08-29 21:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Začot nah
Ja Tu spēj savervēt Romas pāvestu, tad tavs izlūkdienests strādā plusmīnus okej

https://www.apollo.lv/7844045/jus-esat-varenas-krievijas-mantinieki-pavests-aicinajis-krievu-jauniesus-godat-caru-mantojumu

Bet nu labi Francisks mums ir jezuīts, tā ka ņemam popkornu un skatamies daudzlīmeņu šahu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-08-29 22:02 (saite)
Pirmkārt aiz paywall.
Otrkārt, kas tiek domāts ar 'savervēt'. Cariskā Krievija bija pareizticīga ortodoksāla valsts. Pēc tam atnāca žīdi un uztaisīja ateistisko komunismu. Pēc tam atnāca Staļins un uztaisīja ateistisku komunismu bez žīdiem. Pēc tam atnāca Jeļcins un uztaisīja ateistiski-"kapitālisku" valsts izlaupīšanu zem žīdiem. Pēc tam atnāca Putins un uztaisīja nacionālo diktatūru bez žīdiem un ar pseido pareizticīgo baznīcu, kas ir subordinēta valsts varai (neīsta baznīca).
Pa lielam Bergoglio ir taisnība, ja viņš to saka sirsnīgi (spriežu tikai pēc virsraksta). Tiesa, liekas dīvaini, ņemot vērā, ka viņš ir full (((globohomo))) sūds. Varbūt PR triks, lai pievilinātu or smth.

(Atbildēt uz šo)


[info]formica
2023-08-29 23:22 (saite)
https://archive.vn/bKE4w

"By 2000, there were nearly 1.1 billion Catholics in the world, but only 350 million of them were Europeans and North Americans. The overwhelming majority, 720 million, lived in Latin America, Africa, and Asia. More than 400 million lived in Latin America alone. By 2025, only one in five Catholics will be a non-Hispanic Caucasian."

Hint: BRICS+

"Officially, the Vatican has taken no position on the expansion of the BRICS coalition, although it was given fairly extensive attention in official Vatican media outlets. Unofficially, however, there’s every reason to believe that not only is Pope Francis likely to smile on it, but to see it as an important part of the geopolitical endgame of his papacy."
https://cruxnow.com/news-analysis/2023/08/bric-by-bric-the-foundation-for-popes-geopolitical-endgame-is-being-laid

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-08-30 00:16 (saite)
The Antipope.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?