ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-08-28 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā strādā nacionālisms
Gnidrologs:

//Žīds un latviešu tautas ienaidnieks Ctulhu vēlas "darīt" lietas ar krievu tautu//

Tas pats Gnidrologs ir par krievu deportāciju, t.i. cilvēku piespiedu pārvietošanu.

Secinājums: Nacionālisms ir parazītideja, tas var pastāvēt tikai ja ir ``hosts`` - ienaidnieks ko vajāt. Attiecīgi priekšlikums pārvērst ienaidnieku ne-ienaidniekā pārveidojot to izsauc nacionālista agresīvu refleksu.

Tas arī ir viens no iemesliem kāpēc ļoti bieži nacionālisms iet kopā ar antisemītismu, jo antisemītisms dod vēl universālāku ``hostu`` jeb ienaidnieka tēlu šādai parazitēšanai.

P.S. vēl šīs parazītideju grupas tuvi radinieki ir komunisms - boļševisms (sitīsim buržujus) un visa veida reliģisks fundamentālisms (sitīsim neticīgos, ķecerus utt). Vēsturiski labi zināms kā šīs idejas kombinējas, piemēram Hitlers, Ferdinands/ Izabella, Ivans bargais. Sekas arī zinām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-08-28 14:29 (saite)
Esmu konkrēti teicis, ka ne par kādu piespiedu pārvietošanu neiestājos, toties atbalstu tādu apstākļu radīšanu vates krieviem, kas veicinātu viņu repatriāciju. Proti, pilnīgu krievu valodas pielīdzināšanu svešvalodai publiskā vidē un pat materiālu palīdzību tiem, kas gribētu pārvākties uz matušku.
Tu iestājies par tieši pretējo, divkopienu valsts uzturēšanu ar ždanokiešu politiku, kas vienlaikus ir laba palīdzība Kremlim.

Ironiski, ka šī tava pozīcija ir universāla teju visiem žīdiem Rietumu diasporās - sašķeltu daudzkopienu rosolnāciju uzturēšanub un vietējo tautu suverenitātes apspiešanu.
Kas btw ir tieši tas, ko darīja boļševisms, kas ir žīdu operācija.
Un tad sūdzas par antisemītismu.:D
(aškenāži pat nav semīti)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-08-28 14:42 (saite)
/Proti, pilnīgu krievu valodas pielīdzināšanu svešvalodai publiskā vidē/

OK, krievu valodas pielīdzināšana teiksim angļu valodai - nav iebildumu. Tb skolās ir LV pēc definīcijas un pieejama angļu, vācu, krievu, franču, pārējās opcionāli. Starp citu bieži gadās ka atbrauc viesprofesors un lasa lekcijas angliski, neviens par to necepas. Tāpat tad var arī krieviski ja atbrauc no maskavas vai novosiba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?