ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-04-30 16:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šķiet šis secinājums
varētu izrādīties būtisks

[ no debates par to ko darīt ar rasu likumu sekām - nabadzīgajiem melno, latīņamerikāņu rajoniem]

tātad:

Atteikties no postindustriālisma, outsorcinga - Atjaunot un koncentrēt industriju vecajās vietās, būs šiem cilvēkiem darbs un karjeras iespējas + mēs būsim mazāk atkarīgi no visādām ķīnām utt. Tā saucamā pakalpojumu ekonomika kas sastāv no bankām un tirdzniecības BEZ industrijas ir pacients pie sistēmas, sistēmu norausi, pacients nomirs. Vajag atjaunot pilnu enerģētiskās, iegūstošās un smagās rūpniecības, mašīnbūves spektru rietumos.

Atjaunot un attīstīt zināšanu, enerģijas un materiālu ietilpīgus lielus projektus, vispirms jau kosmosu un enerģētiku, tad arī militāri industriālos kompleksus. Atsākt un turpināt lielus būtiskus projektus, tas atkal attiecgas gk uz enerģētiku un kosmosu. Visas šīs industrijas bez sava tiešā efekta dod arī netiešo - ļoti adekvātus inteliģentus cilvēkus - strādniekus, inženierus, pētniekus. Visu rasu un dzimumu. Bottomline - beigt likt uzsvaru uz fluorishing, atsākt likt uzsvaru uz building.

Šis te komplektā ar spēcīgu policiju un stingriem likumiem kas vērsti pret destruktīvām darbībām un sargā sabiedrisko kārtību.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-04-30 18:39 (saite)
Tie ir daži no ļoti svarīgajiem šobrīd nerealizētajiem soļiem. Papildus godīgu darba vietu vismaz pieejamībai (nevienu jau nevar piespiest šīs iespējas izmantot, bet tad vismaz atkrīt jebkādi talking pointi par iespēju nebūšanu) un uzplaukumam caur reālu darbu un būvēšanu (nevis kvotām un pārdalīšanu) šādi ceļas platforma tālākiem, vēl lielākiem projektiem un sasniegumiem.

Domāju, ka tiešām tikai caur šo + kvalitatīvu, uz rezultātiem fokusētu izglītības un budžeta sistēmu var izkāpt no eloju bedres.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2023-04-30 19:40 (saite)
Nu šeit beidzot par lielam var piekrist, ja no tīras sirds. Īpaši pirmā rindkopa, ņemot vērā, ka 'tribesmen' pamatā ir outsourcinga un deindustriaslization proponenti un ieviesēji.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?