gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Antiprojekcija ir viena no labākajām woke mind virus manifestācijām cibā (līdz ar Hederu, Zazi, Az, Ingmaru un vēl virkni). Lieto vārdu 'naids' ekstrēmā leftisma jaunrunas kontekstā, nevis tā kā tas bijis saprotams tūkstošgadēm ilgi. Naids ir personīga emocija, kas tēmēta kāda konkrēta cilvēka virzienā. Var, protams, būt vispārējs filozofisks naids pret pasauli vai cilvēci kā tādu, bet tā vairs nav emocija, vairāk pasaules uzskats.
Lūk, kultūrmarksisma ideoloģija, apzināti izmanto šo jēdzienu pilnīgi nepareizā jaunā kontekstā tikai priekš tā, lai varētu apklusināt savus oponentus ar morālistisku ieganstu - šie cilvēki "izplata naidu" vai "naidruna", kas ir absurds un bezjēdzīgs koncepts. Viņi ši emocionāli loaded konceptu izmanto, lai attaisnotu cenzūru un runas brīvības apspiešanu. Lai vajātu publiskas personas, amatpersonas, žurnālistus etc., kuri nepakļaujas viņu ideoloģijai un apzīmētu ar zīmogu. "Šie cilvēki ir ļauni, viņiem vajag aizliegt piedalīties diskursā."
Antiprojekcija neizceļas ar intelektu, tāpēc pati noteikti nesaprot kādā shēmā piedalās ar savu aklo jaunrunas papagaiļošana. Viņa vnk lasa presi un "jaunākos atklājumus" un rečitē līdzi.

Kā jau iepriekš citēju kāda cita cilvēka trāpīgu frāzi:
Thing is, you can blame the leaders, but almost every time the majority of humanity is tested against authoritarians they roll a 1.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?