ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-04-20 16:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu re
vnk paņem un aizvelk, nekādu problēmu.

Varēja drusku aktīvāk un visus reizē.

https://jauns.lv/raksts/arzemes/555629-video-izbrauc-cauri-ar-motociklu-aizvelk-ka-maisus-berline-iedzivotaji-izgaina-zalo-protestu

[bet es joprojām nesaprotu kāpēc tur vnk neierodas policija un neatjauno sabiedrisko kārtību un satiksmi? Ar mierīgiem līdzekļiem, pārvietojot protestētājus projām no brauktuves teiksim uz apstādījumiem. Akurāti, nevienu netraumējot. Tas nav tik sarežģīti.

Jeb es teiksim varu uzzīmēt plakātu ``mēs par zanzibeku perpendikularitāti!``, nostāties ar to brīvības ielas vidū un apturēt satiksmi? Un stāvēt tur kamēr netiek panākta zanzibeku perpendikularitāte? Un neviens nekur nebrauc.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2023-04-20 21:27 (saite)
joprojām nesaprotu kāpēc tur vnk neierodas policija un neatjauno sabiedrisko kārtību un satiksmi?

Tāpēc, ka šie aktīvisti ir establišments. Viņus apmaksā un smadzeņskalo tās pašas iestādes, kas producē pašreizējos politiķus, žurnālistus, zinātniekus un kultūras darbiniekus. Pat, ja kāds žandarms reāli gribētu izdarīt savu darbu, viņš to nevar, jo ir pavēle stāvēt mierā un ļaut. Tas pats bija ASV, kad antifa/blm deģenerāti-bandīti demolēja, dedzināja un izlaupīja parastu iedzīvotāju rajonus. Šos grautiņus latenti atbalstīja valdošie un policija ir viņiem pakļauta. Tā ir daļa no Bezmenova aprakstītās demoralizācijas, kas ir vajadzīga jebkurai totalitārai sistēmai.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?