gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tajā pašā laikā mēs labi zinām ka histēriski ļautiņi ar kliedziemiem `` mēsvisimirsim/ mūsbendēnost`` bija kad Dženners sāka baku vakcīnu, pavadīja poliomielīta, masalu vakcinēšanu un tāpat bija pārbijušies pāķi kas uztraucās par to ka visus nogalinās elektriskais apgaismojums, motorizētais transports utt.


Neesmu lasījis šo stāstu, bet pēc apraksta izskatās kaut kas par 180 grādiem pretējs kovidmahinācijas un "vakcīnu" shēmai. Kovids bija nothingburgers. Parasts saaukstēšanās vīruss, pat ja modificēts laboratorijā, lai būtu lipīgāks. Par to liecina pilnīgi smieklīgie mirstības dati, pat, ja tic oficioza datiem, kas tika apzināti uzbūstoti, kur pat mugurkaulu salauzis pacients "mira no kovida" tikai tāpēc, ka nokļuvis slimnīcā bija to saķēris. Tajā pašā laikā sarkanie karogi par "vakcīnām" plīvoja no paša sākuma. Tādi kā Melouns un Baringtonas aktīvisti ļoti ātri uztvēra un izpētīja gan šo medikamentu teju zero efektivitāti pret vīrusu un tā drastiskos blakus efektus uz tiem, kam nepaveicās krievu ruletē.
Visa tā politiķu un viņu paklausīgo mediju diršana par "antivaxeriem" un "konspirācijteorijām" bija klaja sovoka stila propaganda un mēs (tie, kas ekšlī seko līdzi zinātnei, nevis oficiālajai ideoloģijai), tagad to zina ar gravitētām evidencēm. Un tas pat neieskaitot drastiskās virsnormas mirstības datus, kas šobrīd ir raksturīgas visām megavakcinētajām valstīm. Par to vēl būs daudz pētījumu un debašu nākotnē. Mēs pat nezinām kādas ilgtermiņa traumas izraisa šīs mrna manipulācijas. Tagad jau zināms, ka tās samazina spermas daudzumu vīriešos un olnīcu darbību sievietēs, bet uz cik ilgu laiku un vai permanenti, tad jau redzēs.

Līdz ar to no tevis kārtējā demagoģijas, kuras vienīgais mērķis apoloģēt savas ģildes krāpnieciskās shēmas un oficioza melus/propagandu. Paldies dievam vēl ar vien ir daudz godīgu, patiesību cienošu cilvēki, kas cenšas izzināt un pastāstīt, kas reāli notiek.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?