gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Does not follow. Neticēt paraugprāvu un linča tiesu protokoliem un zem spīdzināšanas izspiestu atzīšanos izdomātos noziegumos

Tātad mums jātic tavām žīdu fantāzijām, kuras apstiprina JewYorkTimes un Wokepedia, nevis dažādu laikmetu vienam no otra neatkarīgiem hronistiem un dokumentiem, kas tajos atrasti. Totāli (((zinātniski))).

Tas, protams, attiecas ne tikai uz antisemītisma kampaņām, zem tāda paša sporādiski vai sistemātiski safabricētu apsūdzību vesera ir regulāri nonākuši arī dažādi citi režīma ienaidnieki dažādos laikos.

Jā, piemēram žīdu ienaidnieki valstīs, kur žīdi taisa savu kārtējo revolūciju un power grab. Kā tas bija Krievijā sarkanā terora laika vai kā tas ir tagad, ar cenzūras un kancelēšanas politiku.

Šīs sarunas turpinājumu gan tev piedāvāju pārcelt pie sevis un turpināt mapatu kompānijā. Kamēr kopīgi izšķirstīsiet kārtējo uzrakto deilī šturmeri, paies kāds laiks un nedēļas nogales pjaņi varbūt jutīsies par promili mazāk nožēlojami.


Ō, tagad tizls mēģinājums izlīst cauri ar woke stila kaunināšanu un ad hominemiem. Tu esi tas, kam jājūtas nožēlojami par savu slepkavniecisko, kaitniecisko un amorālo senču apoloģēšanu un to grēku noliegšanu, tajā pašā laikā apmelojot citas tautas par pārestībām, kas nekad nav notikušas. Baltie Rietumu cilvēki ir iemācījušies vērtēt savu vēsturi kritiski un atzīt netaisnības un brutalitāti. Jūs, žīdi, ne tikai neatzīstat savu senču noziegumus, bet vēl cenšaties radīt melīgu bildi par savu nevainīgā pūkainā upura tēlu un izmantot to, lai gūtu varu pār naiviem gojiem. tev par nelaimi, nekad neaptrūksies cilvēku, kas redz jūsu šarādi takšo fuck off.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?