Visticamāk ka mēs tā varam dabūt nākamos no alkohola- narkotiku - smēķēšanas atkarībām brīvus cilvēkus, tas ir labi. Ar atroadināšanos no gaļas ēšanas es gan neriskētu, var gadīties blaknes, problēma ir tajās pašās konjugācijās un biopieejamībā. Piemēram dažādos avotos viens un tas pats vitamīns var būt prezentēts dažādu molekul';aro konjugātu, piemēram glikozīdu veidā un tad cik viņš organismam ir lietojams atkarājas no tā kādi savienojumi tie ir. Konkrēti ar gaļu ir tas ka pastāv hipotēze ( tā ir tikai hipotēze, debatējami) ga gaļā dažas molekulas ir labāk biopieejamas smadzeņu barošanai. Smadzenēm labāk ir ēst gaļu. Tas nav kritiski, bet gaļas ēdājs vidēji būs ātrāks domāšanā, ar noturīgāku uzmanību, arī agresīvāks.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: