az ([info]az) rakstīja,
apkopošu tepat pie tevis visas tavas domāšanas kļūdas un izpratnes trūkumu saistībā ar tevis minēto pārdaugavas objektu
1) Pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija izvērtēja objekta atbilstību iekļaušanai valsts aizsargājamo kultūras pieminekļu sarakstā un konstatēja, ka Uzvaras pieminekļa mākslinieciskā kvalitāte neatbilst kritērijiem, kādi izvirzāmi valsts aizsargājamam kultūras piemineklim."
tu pats iepriekš apgalvoji, ka ekspertiem jāpieņem lēmums, kas ir/nav māksla. tātad eksperti secina, ka tas objekts =/= māksla.
2) 2022. gada aprīlī Rīgas pašvaldība atzina pieminekli par nedrošu sabiedrībai tehniskā stāvokļa dēļ un veica tā norobežošanu - tātad šis tavs mākslas darbs tīri FIZISKI APDRAUDĒJA CILVĒKU DZĪVĪBAS.
3) tīri politiski, vārda brīvības ierobežošana tiek pieļauta, ja tas rada draudus valsts pastāvēšanai - un šī "pieminekļa eksistence bija pretrunā Deklarācijai par Latvijā īstenotā Padomju Sociālistisko Republiku Savienības totalitārā komunistiskā okupācijas režīma nosodījumu (spēkā no 12.05.2005.), jo kompozīcijas triumfālais raksturs bija nepārprotams".
4) šī pieminekļa pastāvēšana bija pretrunā ar LV likumu “Par padomju un nacistisko režīmu slavinošu objektu eksponēšanas aizliegumu un to demontāžu Latvijas Republikas teritorijā”

kāds tam sakars ar mākslas darba cenzūru?
pretlikumīga un cilvēku dzīvību apdraudoša objekta nojaukšana =/= mākslas cenzūra


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?