gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Nu tu teiksim strādā savu darbu, pasūti dirst vakcinētājus, turpini strādāt."

Jā, man paveicās. Citiem nepaveicās. Tas taču nemaina lietas būtību, ka valdība pārkāpa cilvēktiesības un centās iejaukties cilvēku personīgājā dzīvē un ķermenī ar legālas šantāžas un draudu metodēm, pie reizes uzdāvinot miljardus budžeta naudas korporācijām par čūsku eļļu, vienlaikus atbrīvojot tās no legālas atbildības kompensēt preparāta nodarīto kaitējumu. Demokrātija un tiesiskums nervozi pīpē kaktā.

"Hm, bet pardon kāda cenzūra ja es varu tupa iegooglēt"

Patiesībā tu pat nevari tupa iegūglēt, jo arī gūgle lieto cenzūras algoritmus. Jā, pateicoties disidentiem un internetam, mums vēl ar vien ir pieejami alternatīvi viedokļi un analizēs oficiozam. Taču fakts, ka vara aktīvi strādā, lai internetu maksimāli pakļautu savai kontrolei, izskaustu un bloķētu neatkarīgos medijus, sociālo mediju platformas pakļautu savām jaunajām antisovjetčinas apkarošanas programmām, vienlaikus dzenot klaju propagandu nomelnojot un apmelojot jebkuru alternatīvu redzējumu ar lamuvārdiem tādā pašā stilā kā to darīja padomju vara, nozīmē, ka brīvība tiek ierobežota. Mēs nedzīvojam pat demokrātijas izlūzijā vairs.
Ja senāk bija pretpadomju elementi,fašisti un imperiāliskie kapitālisti, tad tagad ir konspirācijteoristi, antivaxeri, baltie supremacisti, putinboti utml. Cik garš tik plats.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?