Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Nepopulārs viedoklis
Nu atvaino, bet šis gan nav nopietni. Tur bija nobloķēta precīzi viena ielu, ne jau veseli kvartāli padarīti nepieejami. Ja jau šiem tu gribi piedēvēt tik smagu atbildību, tad ko tu saki par ikdienas sastrēgumiem, kuri regulāri aizkavē operatīvos transportus un liek tiem meklēt apkārtceļus?

Otrs, es domāju, ka šīs pēdējā laika aktīvistu izdarības ir diezgan komiskas (lai gan uzmanības pievēršanai strādā izcili), taču sašutums par tām izdarībām ir vēl komiskāks.

Tikmēr klimata pārmaiņu izraisītajos Pakistānas plūdos bojā gājuši ~1700, nevis tikai viena velosipēdiste. Un postījumi sastāda ~40 miljonus ASV dolāru, nevis cik nu tur var uzpūst tāmi gleznas aizsargstikla tīrīšanai.

Disklaimeris: es nesaku, ka tiem aktīvistiem nepienākas vispār nekāds sods. Pienākas, gan jau pēc attiecīgo valstu likumiem tas ir kaut kāds sīkais huligānisms un sabiedriskās kārtības traucēšana. Taču man šķiet, ka mums te Eiropas informatīvajā telpā tieši par šo tēmu runājot ir kaut kādas pavisam greizas prioritātes tajā, par ko ir vērts sašust.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?