gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Pasekoju līdzi gnidra tēžu evolūcijai"

Beidz fantazēt caca, tie ir fakti, nevis kāda "evolucionējošas tēzes".

"Viņš šeit uzstājas ar klaju vēstures faktu noliegšanu (hellēņu zināšanas tika iznīcinātas "nozaudētas", un tieši arābi kristieši tās "atraka") un pat smieklīgas muļķības apgalvo ar nopietnu sejas izteiksmi (algebrai nav nekāda sakara ar moderno zinātni)"

Kārtējo reizi redzam, ka wokiskās izglītības adeptu vienīgai "arguments" ir oponentu teiktā sagrozīšāna vai vnk tupa melošana. Nekur netika noliegta hellēniskās civilizācijas (kas arī bija visnotaļ reliģioza) vai arābu (kas bija dziļi reliģiozi) ieguldījums kopējā zinātnes attīstības vēsturē, taču katoļu baznīcas un dažādu kristīgu skolāru/mūku devums tajā ir fundamentāls. Bez tā modernās zinātnes vienkārši nav, ko viegli redzēt, kad apskatāmies citus pasaules reģionus, kuros nekādu paralēļu šādai domas attīstībai nav.

Algebra NAV zinātniskās metodes daļa, tā ir matemātikas daļa. Matemātiku pielieto zinātnē, bet ZM ir metožu un principu kopums, kurš tiek atzīts par vajadzīgu valīdiem pētījumiem. Iesaku vēlreiz atkārtot proporcijas, vai ja nesanāk, mēģināt kaut ko padarīt ķēķī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?