gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Es neesmu neko kleimojis par kādu konkrētu civilizāciju vai jebkādu citu teoriju. Tev, tāpat kā ctulhu vienīgais argument sir melīgs salmu vīrs.
Otrkārt, nē, tu neesi devusi nekādus linkus uz eksperimentāliem pierādījumiem par bronzas instrumentu pielietojumu granīta vai pat jebjkādu mīkstāku iežu apstrādi, kas novestu video redzamajiem rezultātiem vai pat ko daudz vienkāršāķu. Pat vienu no tūkstošiem bluķu nav spējuši šādā veidā manuāli izkalt. Atceros lasīju tevis atsūtīto pdfu par meklējumiem un datējumiem, nekas par praktiskajiem pierādījumiem ekstraordinārām akmensapstrādes tehnikām.

"Eksperimentālās arheoloģijas uzdevums šajā gadījumā ir noskaidrot, kā tika apstrādāti dažādi ieži, nevis ražot sarkofāgus. Ja gribi sarkofāga kopiju, tad uz priekšu - sameklē privāto finansējumu, izveido darba grupu un taisi augšā."

LMAO! Tātad 'eksperimentālā arheoloģija'... nav domāta eksperimentu veikšanai, bet "noskaidrošanai" aka mi tut kabiņeķe posoveščaļisj ir rešiļi.:D Nav mans pienākums pierādīt JŪS idiotiskās "teorijas". Jūs nevarat neko pierādīt un tad sākat trakot, ka netiekat uztverti nopietni. Kopš kura laika evidenču slogs tagad kļuvis par citu, nevis pašu teoretizētāju pienākumu?

"Man arī "patīk", kā notiek šitā nekonsekventā lēkāšana no 4. dinastijas (Lielā piramīda), pēkšņi uz 12. dinastiju (tas tavs video), it kā šos objektus nešķirtu +/- 6 gadsimti."

Vēlāko dinastiju piramīdas nav advancētākas, par agrīno. Tas viens. otrkārt, kāda starpība, ja mēs vēl arvien runājam par to pašu aizvēsturi, kurai pieraksta primitīvus bronzas instrumentus. Es pat labprāt paskatītos kā šādu objektu dabūtu gatavu ar primitīviem tērauda instrumentiem. Arī būtu no sērijas acīmredzamas neticamais. Lieti noderētu kā manuālis. Bumba jūsu ģildes pusē. Un nē, jūs nevarat kleimot uzvaru, kamēr neesat iesituši vārtus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?