ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
/Tava problēma ir tā, ka tu esi absolūti pārliecināts, ka STEM ir universālā atslēga, kura atslēdz 100% visas durvis. /

Varbūt tava problēma ir tajā ka tu šo vienkāršo patiesību nesaproti? Tu visu laiku gribi no manis kaut kādu paškritiku, bet kā būtu šo vēlmi arī pret sevi pielietot?

Ok, man ir drusku laika un es pacentīšos tev radīt kaut vai elementāru priekšstatu tajā par ko runājam. Vispirms, iedalījums STEM/ pārējās zinātnes ir stipri nosacīts, jo visas zinātnes runā par reāliem tātad fizikāliem objektiem tikai dažādos abstrakcijas līmeņos, izņēmums ir matemātika kuru var apskatīt kā specifisku valodu jeb interfeisu. Līdzīgi kā filozofijau. Ja tu būtu nenoslinkojis un apskatījies linku par kognitīvajām zinātnēm tad redzētu ka tur ir gan tādas kuras tradicionāli uzskata pat RTEM gan tādas kuras uzskata par humanitārām.

Tātad varam pārformulēt: Zinātne ir universālā atslēga.

//Braucu tev virsū arvien brutālāk// Neredzi ka man ķivere galvā ? :D Tu tiešām domā ka mani var ietekmēt tas kādus epitetus kurš lieto? Un vēl brīnies ka tevi par lecīgu zaļknābi uzskatu.

/No savas gadiem ilgās neklātienes pazīšanās ar tevi esmu secinājis, ka esi viens no tādiem./ Nu tad pieraksti saviem secinājumiem klāt ka tavs lecīgais un rupjais izteiksmes stils izsauc tikai jautrību un es tiešām nopietni cenšos par tevi neņirgāties jo ņirgāties par nelaimīgu cilvēku nav labi.

Bet tas nekādā ziņā nav padoms labāk uzvesties, man tiešām ir vienalga.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?