gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Daudzi eksaltētie cibiņi pamatvilcienos atbalsta "progresīvo" neprātu, kas notiek Rietumos, un neizbēgami atnāks arī pie mums, ja pret to nebūs stingra ideoloģiska pretdarbība un 'modrība' starp iedzīvotājiem. Modernās totalitārās ideoloģijas, īpaši visi marksisma derivāti, ir ļoti viltīgas ar to, ka cilvēki burtiski nesaprot kas ar viņiem to ietekmē notiek. Milzīga sabiedrības daļa patiesi tic, ka paši nonāk līdz visām šīm absurdajām idejām un bieži kļūst gatavi atbalstīt tirāniju, jo līdzīgi reliģioziem fanātiķiem, tic, ka ir "vēstures pareizajā pusē".

Par kādām idejām iet runa tu gan jau esi kursā. Mēs dzīvojam pasaulē, kur 10 gadīgi puikas kleitās tverko gejbāros un izglītotā publika aplaudē, sak cik brave and stunning. Ja tas neparāda cik efektīvi var uzvārīt vardi, tad nezinu kas vēl.
Šo minu tikai kā vienu no daudzajām kolektīvās plānprātības pazīmēm mūsdienu progresīvo vidū un liekas saistīts ar uzbrukumiem Mapatam. Ir dučiem citu.

Bottom line. Jā, protams, viņi mani apdraud. Ne tikai mani, bet jebkuru cilvēku, kas nav šī kulta biedrs un nevēlas apkārt totalitāru trakonamu. Nedz boļševiku nedz to pašu hunveibinu uzbrukums pastāvošajai kultūrai nebija pēkšņs zibens trieciens no gaisa, bet degradācija un uzurpācija, kas tik sasniegta daudzu gadu laikā arī liela mērā pateicoties smadzeņu skalošanai caur izglītības iestādēm, fenomens, kas šobrīd iet pilnā sparā un nesīs noteikti vēl radikālāku un jukušāku kultistu porciju par šī brīža mileniāļiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?