gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tu savukārt apstiprini, ka neraugoties uz savu pretenciozo "i is teh science guy" izteikšanās manieri, ne ar ko neatšķiries no tās tautas daļas, ka pakļāvusies iracionālais masu psihozei, ko izraisa pārāk liela tv/ziņu portālu skatīšanās. Iokastei ir valīds points. Pirms interneta laikmetā šī nebūtu nekāda ultra-mega-hipermegapandēmija, vienkārši kaŗtējā slimība, kas parādījusies un kinda sucks. AIDS arī senāk bija ahūnā epidēmija, bet propaganda nebija tik spēcīga, lai pārliecinātu plebu piespiedu kārtā staigāt nevainības jostās.

2 miljoni. Un tad? Cik procenti no viņiem jau tā bija nāvinieki, un kuriem pieraksta kovidu tikai tāpēc, ka viņš trigerēja? Cikprocentu no kopējās populācijas mirušo? Necik, jo nav pat tuvu pilnam procentam.
Vienīgā racionālā rīcība te būtu samierināties, ka tagad mums vēl būs arī šāda sezonāla slimība un tā pat kā šobrīd gaidīt vakcīnu un labākas ārstniecības metodes, bet ne jau sēdēt uzpurņos savās būdās. Tie, kam bail par sevi un saviem tuvajiem, lai sargājās, bet kāpēc jāčakarē visas cilvēces gan materiālā gan garīgā dzīve? Tas ir pilnīgi nesamērīgi proporcijā ar problēmu un aizdomīgi labi kalpo powers that be.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?