gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tu jauc vidējo aritmētisko ar zemas kvalitātes. Un vispār ko nozīmē "zemas kvalitātes"? Kāpēc tu neatbalsti involuntāru eigēniku, ja jau uzskati, ka cilvēki gradējas kaut kādā "kvlaitāšu hierarhijā" lol?

OK, es saprotu, ko tu domā. Tavs vēlākais teikums par sievieti, medicīnas zinātņu doktori, skaidri iezīme, kurus cilvēkus tu uzskati par "kvalitatīviem" - tos, kas pieder pie tev personīgi tīkama sociālā slāņa. Tu tāpat kā Ctulhui nespēj saredzēt cilvēka personību kā kopainu, tev svarīgs kaut kāds autisma/ocd ieviests arbitrārs raksturojums - jūsu gadījuma iegūtās amata prasmes papīrelis. Ja cilvēks ir medicinās doktors, tad "kvalitatīvs", ja gastronoma pārdevēja, tad "nekvalitatīvs". :)

Un pat šī tava delūzija sabruks momentā, kad sievietēm pašām nāktos organziēt akadēmiju, tās stadnartus un procedūras. Sieviete akadēmiķe var justies labi vīriešu uzbūvētā un uzturētā akadēmijā. Ja pazustu vīriešu, pazustu arī akadēmija. Analoģiski, sieviete ir brīnišķi jauka vīrieša uzbūvētā mājā, bet ja nebūtu vīrieša, tad mājas nebūtu. Vot tādi pīrāgi.

Tava iedoma, ka izglītības parametri ir spējīgi overraidot immutable sex traits, liecina, ka esi krietni par daudz sadzēries mūsdienu (((sociālo inženieru))) kool aid.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?