gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Absolūtais vairums sieviešu GRIB audzināt bērnu/s. Mātes instinktu ar sociālo inženieriju neatslēgt. Problēma mūsdienās ir tajā, ka visādi (((vīriešfeministi))) ir radījuši ļoti ietekmīgu propagandas outletu, kas dienu no dienas piesātina gaisu ar bullšitu par to kā sievietēm jā domā galvenokārt par karjeru, mācībām utml. "sevis realizāciju" un dirš viršu tradiconālajai ģimenei pie katras iespējas, sakot cik tas atavistiski, cik ierobežojoši utt.
Itogo, tūkstošiem vientuļu nelaimīgu 40+ gadīgu bezbērnu kaķu veceņu, kas brīvo laiku pavada sūcot vinčikus un skatoties netflixus. Skaistuma vairs nav, olšūnas beigtas. Nekāds sapņu princis vairs neatnāks. Vīriešus nepiš sieviešu sociālais statuss, tāpēc vīrietis savos spēka gados izvēlēsies skaistu un auglīgu jaunāku beibi. 40 gadīgā "karjeriste" var cerēt uz kaut kādu līdzīga vecuma vai vecāku cucku, kuram nav labāku opciju. Bērnu viņiem nebūs visdrīzāk, ja neadoptēs.
Daļa vīriešu, protams, arī pakļaujas career first propagandai, bet krietni mazāk.

Sievietes ir gandrīz ir perfekti konformistiskas, tāpēc bez šaubīšanās klausa jebkuru propagandu, kas attiecīgā brīdī nāk no vis autoritatīvākā avota, mūsu gadījumā (((prese))) un (((izglītības iestādes)))).
Ja, pieņemsim, pēc 10 gadiem Eiropā būs jauns Hitlers un uz urrā ies radikāla rightwing propaganda, absolūtā mažoritāte sieviešu pārslēgsies uz to un būs pirmās, kas maršēs ar svastikām acīs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?