ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-08-03 21:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
čukča ir rakstītājs
Ja šī

https://satori.lv/article/religija-tema-par-kuru-visiem-ir-ko-teikt?fbclid=IwAR2fpLv3iXShckSeu0H0jDj0auMGWxY4uyLSop_tC1NpcZasdXy4Frsmcv4

teksta autoram viss sakāmais par sieviešu stāvokli islāmā ir

//Savukārt pret sievietēm kretīniski izturas arī zinātnieki – ateisti, kuri regulāri balso par kreisajiem liberāļiem.//

tad var secināt ka viņš nav iepazinies ar priekšmetu par kuru runā, arī ja kaut kādās atsevišķās musulmaņu kopienās un virzienos šis stāvoklis ir labs. Runa jau nav par to kā kurš izturas [ jā ir kretīniski ateisti] bet par to kas kurā mācībā rakstīts un kādas ir dominējošās interpretācijas.

Protams viņam ir taisnība tajā, ka nav baltu un pūkainu reliģiju un visi teksti `` bet toties budismā, hinduismā .... [ierakstīt vajadzīgo] gan šitā nav`` ceļas no tās pašas neiepazīšanās .


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ze
2020-08-04 10:11 (saite)
nemaz neaizejot uz saiti, bija aizdomas, ka autors ir zanders. viņs ir tāds kā šī kreisā portāla token centrists uz sētas sēdētājs, kurš nav izteikti kreiss, bet reizē arī ļoti cenšas ieturēt satori.lv redacionālo līniju, tāpēc arī producē šādus ne ceptus, ne vārītus bezjēgas tekstus, pa vidu iemetot kādu samocītu islama apoloģiju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-08-04 12:44 (saite)
Netaisos lasīt zandersviestus un piekrītu tavam aprakstam, bet ja ņem izolēti izcelto teikumu, tad kau kas tajā ir. Balsojot par kreisajiem tiek vienlaikus balsots par islamu --> vismaz Rietumu akadēmijās mažoritāte ir kreisie balsotāji (kas saprotams - universitātes ir indoktrinācijas centri). Par Latviju grūti teikt, jo mēs esam pagalam neprogresīva zeme. Ja palasa cibu, tad pilns ar zinātniekiem atpakaļrāpuļiem, kas neciena jaunākās vēsmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-08-04 12:46 (saite)
Jā tur ir zināms paradokss, jo nu eeeee man kā vecmodīgam perdelim šķiet ka islāms un progresīvums ir kkas ar leņķi 180 grad [ jā es zinu ka vienu brīdi islāma valstis bija zinātnes centrs, bet tas laiks ir beidzies]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?