gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Ņūspīka lietošana bez ironijas vai izsmiekla ir tā validēšana.
Un it kā tavi viedokļi par far-left talking pointiem mums nebūtu zināmi. Tipiskā ir tava izpildīšanās feminisma sračos, kur kā nikna lapsene uzbrūc visādiem rudzīšiem, bet tajā laikā esi totāli cool ar musulmaņiem (kas ir rudzīši kvadrātkubā), vienmēr meklējot kaut kādus attaisnojošus iemeslus vai pārspīlējumus un konspirāciju pavedienus no cilvēkiem, kas par viņu izdarībām ziņo (pie Hedas piem.).
Vai piemēram sīkmanīga piesiešanās un "haha, tie jau nenozīmīgi nieki" par reālām institucionalizēta totalitārisma izpausmēm no kreiso puses, tajā pašā laikā going apeshit, ja kāds tradicionālis/nacionālists kaut tik daudz kā atļaujas paust wrongthink viedokli (atceros tos tavus un pinjona histēriskos ierakstus, kad NA vai lokālie melsvārči mēģināja ieteikt ieviest kaut kādās tikumības/patriotisma mācības skolās).

Vis pretīgākais tevī ir divkosība. Tāpēc es kaut kad teicu, ka diegabikši pat liekas mazāk kretīniski, jo vismaz godīgi pauž savu fanātisko kultismu, bet tu te mēģini mētā neitrālo fence sitteri, kas balansēti vērtē abu pušu sliktumus. Ka tik ne tā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?