Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
"..man ir instinktīva neuzticība pret jebkāda veida kampaņotājiem, īpaši zinot, ka tie kaut kādas mnistiskas sagadīšanās pēc vienmēr izrādās tie paši cilvēciņi, ka kampaņo par atvērtām robežām, lgbtnfjgnfjgh huiņām u.c. civilizāciju sadrisošām lietām."

Šis man ir nesaprotams psiholoģiskais fenomens. No sērijas, ja komunists tev teiks, ka šodien silta un saulaina diena, tu instinktīvi strīdēsies pretī, ka īstenībā lietus, sniegs un armagedons. Group-think tā vietā, lai izvērtētu katru jautājumu pēc būtības.

Par pārējo. Nu, pirmkārt, prieks lasīt, ka tavi uzskati ir nedaudz mainījušies racionālā virzienā, jo spilgti atceros, kā agrāk popularizēji uzskatu, ka klimatoloģija ir tīra krāpšana un nekāda globālā sasilšana nenotiek.
Otrkārt, man neliekas argumentēti apgalvojumi, ka CO2 izmešu ierobežojumi ir dizainēti, lai sapistu dzīvi "ierindas pilsonim". CO2 galvenie ražotāji ir industriālā rūpniecība, līdz ar to sanāk tev tāds ačgārns naratīvs - aizstāvēt lielo uzņēmumu intereses, vārdos it kā "rūpējoties" par "ierindas pilsoni". Ja netici man, iedziļinies tajā, ko teica tas tavs Tramps, kad paziņoja, ka globālā sasilšana ir Ķīnas radīta konspirācijas teorija: mērķis esot apsteigt ASV ražošanu. Nevis ASV ierindas pilsoņa dzīves komforta līmeni, lol.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?