gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Pilnībā piekrītu par pirmo rindkopu. Jā, emo faktors ir stiprs. Doma par atomreaktora izkušanu un wasteland veidošanos tam apkārt ir bez maz vai mūsdienu mītolōgijas arhetips par tēmu - tehnoloģijas sadrisās.

Es esmu totāli par visādu risinājumu meklēšanu, jo fosīlie fjuēli tā pat neizbēgami kļūs mazāki un grūtāki. Arī dabas piesārņojumu vajag mazināt, ja tas iespējams. Tas viss ir jauki un pareizi. Bet Teh global warming armagedonhaips, kas šobrīd ir veikli pārdēvēts par klaimatčeidžu, ir kārtējais milzīgais skems, kura fokuss ir uzlikt nodokļus, ierobežot to un to, kā rezultātā kārtējo reizi ierindas pilsonis tik nabadzināts, paralēli nedarot neko konstruktīvu, tikai iebāžot papildus nodokļus naudas kaut kādās šeidī funnelshēmās. Vari domāt ko gribi par Trampu un viņa demaršu pret Parīzes vai kuru tur vienošanos, bet viņš izdarīja perfekti racionālo lēmumu kā savas valsts valstsvīrs. Nahuj mums tērēt kaut kādus miljardus sastrādātas naudas un pilnīgi mistiskiem, nenosakāmiem 'unaccountable' projektiem tikai tāpēc, ka šobrīd ir kaut kāds modes brēciens bļaut par tuvojošos armagedonu.
Visa tā kultisikā, reliģiozā anturāža, pats fenomens, ka jebkāda skepse pret šo doomsday kultu tiek apsaukāta par 'denyalism' nepalīdz. Zinātnē nav 'deniers' ir pētījumu un diskusijas par tiem. Ir skaidrs, ka kaut kāda ietekme mūsu darbībām uz zemes klimatu ir. Tā pat ir skaidrs, ka mums ir ļoti maza nojēga kāda un cik liela tā ir. Ar tik mazu nojēgu un spēju prognozēt nākotni taisīt drastiskus politekonomiskus eksperimentus ir neprāts. Tieši tāpēc tautas šobrīd tiek tik masīvi breinvašotas ar 'climatescare'. Ja tam visam apakšā būtu sound science, pēc tā nebūtu vajadzības. Tā kā nav, tad kampaņas un man ir instinktīva neuzticība pret jebkāda veida kampaņotājiem, īpaši zinot, ka tie kaut kādas mnistiskas sagadīšanās pēc vienmēr izrādās tie paši cilvēciņi, ka kampaņo par atvērtām robežām, lgbtnfjgnfjgh huiņām u.c. civilizāciju sadrisošām lietām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?