gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Sūdīgi, sūdīgi, bet ar ko tas atšķiras no tā, ka nauda tiek dota kultūrai, filmām kuras es nekad neskatīšos, vai grāmatām kuras es nekad nelasīšu?"

Vēl labāk, kad tā tiek piešķirta piderasiem, lai tie varētu ar pliku pinpi un sado-mazo kostīmu apturēt uz ielām satiksmi. Pret tādām lietām ķīmijas institūta apkopējam, Ctulhu, nav pretenziju. Viņam ir hroniska pakaļsāpe tikai par kristiešiem un viņu pasākumiem vai eventuālo ietekmi uz sabiedrību/politiku. Aglonas pasākumi ir brīnišķīgi. Tie milzīgam daudzumam cilvēkam dod prieku un dvēselisku apmierinājumu. Tas nav primitīvs kolizejs ar maizi un izpriecām. Tā produkts noteikti ir daudz vērtīgāk par jebko, ko varētu sniegt kaut kādi puskoka lēcēji zinātnieki Latvijā. Nav mums nedz Tesa nedzs pat Higgs. Mums ir Ctulhu, kas cauru dienu sēž pie datora un troļļo. Tas ir mūsu līmenis. Nah tādus finansēt?"D

Pāvesta vizīte arī ir svarīgs notikums daudziem ticīgajiem. Man krasi nepatīk pašreizējais papucis, bet vien pats notikums ir ļoti nozīmīgs, tāpēc pret to attiekties kā kaut kādu ikdienišķu amatpersonas vizīti nedrīkst. Hence, diezgan liei tēriņi un ažiotāža. Tas ir, kad viesojas ASV prezidents, piemēram. Tas ir kā uz kaut kādu Galliju atbrauc Romas imperators.
Bet kur nu sagaidīsim elementāru loģisko domāšanu šajā karstajā laikā no dekadentiem elojiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?