gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Ironiski, ka OPs balstīts uz citāta, kas laikam autoram likās Mani pataloģiski raksturojoša (katrā ziņā Ctulhu neko sīkāk nepaskaidroja), tātad acīmredzami ar negatīvu konotāciju, zinot mūsu debašu vēstures. Ja ir kā tagad saka i tu i viņš, kāpēc kādam būtu jāpiš kaķu dušīšana, ja visas tās izpausmes, ko viņi demonstrē ir kaut kas pilnīgi nerelevents? Arī ciešanas ir tikai cilvēkam raksturīgs fenomens. Dzīvieki vienkārši reaģē uz kairinājumiem tā pat kā augi. Tu taču neraudi izmetot miskastē apnikušo gumijkoku, m?

Opreģeļiķes, vai nu dzīvnieki ir kaut kādā ziņā ar mums tuvā līmenī savu emo uzvedību un reakciju modā vai arī automatoni, kas tikai izliekas izdarām cilvēkiem līdzīgas darbības, tātad tos var utilizēt tieši tā pat kā botus.
Btw, kaut kādā ziņā interesanta tēma. Man pašam nav strikti novilktas līnijas šajā sakarā. Laikam es tomēr sliektos augstākas sarežģītības dzīvniekiem piedēvēt antropomorfismu, pat ja tie to nekontemplē tik caur dialektiskā materiālisma prizmu. Kaķi ir kinda of an assholes, if you know what i mean.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?