ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
Okej, jā šausmu stāsti nepārbaudītā veidā var dot greizu efektu, drusku vairāk [ iespējams] vērā ņemami ir teksti no Hedas, kura cik es saprotu ir insaideris + personiskie novērojumi.

Es gan neteiktu ka tur ir kaut kāda īpaši pazemīga attieksme tieši pret islāmu, drīzāk patterns, ka reliģiskās jūtas ( jebkādas) ir kaut kas dikti neaizskarams. Tas patterns nāk no inerces vaida neadekvātas cieņas izrādīšanas dažādiem kultistiem, es jau te kaut kur rakstīju sekojošu dialogu [ cilvēks normāli zinošs, racionāli domājošs, čortojas: bļin tajā profesiju sarakstā ir arī dziednieks un astrologs, čozanah. Nu jā es saku, čozanah, pet apskaties- tur pat blakus ir pops, rabīns un mācītājs, tas tev ko nešķiet čozanah? Nē nu jā bet tie jau parasti mācītāji, tradicionālās konfesijas, šis saka. Nu a kāda pēc būtības atšķirōba no astrologa??? Cilvēks aizdomājās.... ]

arī sorry ka gari un nesakarīgi, es te multitāskoju, bet nu jā tātad inerces veida cieņa/ iecietība pret reliģiju kā tādu. Nu un vācījā piemēram Merkeles partija ir CDU, tātad kristīgie demokrāti, nu un kā tad viņi teiks, ka visas reliģijas sekulārā humānisma priekšā ir vienādas?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?