gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Draudzei gan nav diez kādas izvēles attiecībā uz to kādu baznīcu apmeklēt, jo to daudzums ir ierobežots, kamēr ārstu prakses ir uz katra stūra.

Btw, interesanta sagadīšanās ar to Pīrāgu un holismu. Viņš gadienā nav Stradiņu endokrinoloģijas nodaļas ārsts? Es gan neārstējos pie viņa tieši, bet atceros viņu vadām kaut kādus praktikantus pa palātām, tajā skaitā manējo, ka pirms dažiem gadiem 3 dienas gulēju un izmeklējos. Interesanti, ka manā gadījumā kā reiz izrādījās pareiza ''holistiskā'' pieeja, jo simptomiem dēļ kuriem tur iegūlu, beigās izrādījās cēlonis galvā, kurus savukārt izdevās novērst ar pāris antidepresantiem un kaut kādu anti-šizō dragu. Mind you, simptomi bija tīri fiziski (sākumā domāju, ka moš sācies diabēts vai kaut kas ar aizkuņģa dziedzeri), piemēram, nepārtraukta dehidrācija, nespēks, riņķi zem acīm, trīcošas rokas un bezmiegs.

Nezinu tieši konkrētā ārsta metodes, bet pats fakts, ka jūs uzreiz knee-jerk veidā ņirgājaties par jēdzienu ''holistiski'' parāda jūsu ignoranci medicīnā vispār. Droši vien, ja kāds no jums tajā brīdī būtu mans ārsts, tad es tiktu piekačāts ar kaut kādām aknas pisošām medikamentu tonnām (sak, gan jau kaut kas no tā palīdzēs), nevis aizsūtīts pie neirologa, kas izrādījās pareizais lēmums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?