extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Pēc idejas garīgā esamība, kas ir Visuma pamatā, ir kā kvantu matērija, un determiniskā cietā matērija, kuru kā realitāti uztver fiziskās būtnes, ir tikai īpašs tās izpausmes gadījums. Pēc būtnes nāves tās garīgā esence atgriežas kvantu jūras līmenī, un tā nav saprotama ar mūsu prātu.

Bet kāda ļoti attīstīta Visuma rase Y iemācījās transportēt pirmsnāves smadzeņu kvantu nospiedumu un saglabāt to jaunā ķermenī, dodot šīm būtnēm jaunu dzīvi. Šīs būtnes tika izmantotas kā vergu darbs jaunu sistēmu plānošanā un attīstībā, jo viņu dzīves garīgā pieredze padarīja tās labākas, lētākas un drošākas par plaša izlaiduma AI darbiniekiem. Nevarētu teikt, ka pārmiesotās būtnes būtu nelaimīgas ar šādu iznākumu, jo vairums priecājās par jaunu, skaistu un veselīgu ķermeni, un pēc nostrādātajām darba stundām izbaudot visas attīstītās civilizācijas spēļlietiņas.

Taču saskaņā ar Supragalaktiskās 127. vienošanās 23. paragrāfu šāda prakse bija aizliegta, atļaujot smadzeņu nospiedumu saglabāšanu jaunā ķermenī tikai izņēmuma gadījumos. Tāpēc Visuma policistiem ir jāizmeklē šis pārkāpums, jāatrod liecinieki, un jāatgriež būtnes atpakaļ, kur tām bija lemts nonākt pēc nāves.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?