gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
1) zinātnisks grāds sociālajās un lielā daļā humanitāro zinātņu vispār ir tik pat nopietna štelle kā sertifikāts par taro kāršu likšanas mākslu. Teoloģijas faķa izglītība kopumā noteikti ir krietni nopietnāka par kaut kādiem random psiholoģu un antropologu diplomiem. Da i neizskatās, ka tas konsīlijs ir kaut kāds zinātnisks pasākums to begin with.
2) neviens, ieskaitot Stankēviču, netraktē sekulārismu kā kaut ko sliktu. Sāc apgūt jēdzinu, kurus lieto, nozīmi, student.
3) apgaismība kā reiz ir turning points atpakaļ barbarijas virzienā, pat ja tikai skatoties 'in the hindsight', bet par to šobrīd tālāk nekomentēšu. Points ir tāds, ka kristietībai bija pozitīvs efekts uz Eiropas kā kulturāla vienuma izveidošanos. Tevis tik ļoti mīlētā ES nepastāvētu, ja nebūtu šāda kohezīva spēka, kas savāca visādus ģermāņus u.c. zvērus zem viena kulturālā karoga un, tajā skaitā, palīdzēja atsisties no muhamedāņu invāzijas. Bet ko nu te daudz. Tava vēsturiskā ignorance neārstējas, jo ir personīgas pakaļsāpes ģenerēta.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?