creature ([info]creature) rakstīja,
@ 2007-11-10 01:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
LOVE
Liekas, ka pašlaik diezgan labi saprotu, kā jutās Viktors Freibergs (liels Pītera Grīnveja fans), kad apgalvoja, ka tikšanās ar meistaru, viņa dzīvi nebūt neatviegloja. Es kaut ko līdzīgu izbaudīju ieraugot Deividu Linču, vai pareizāk sakot uzklausot viņa spriedelējumus 1200 cilvēku auditorijai par ieniršanu lielajā okeānā un mieru pasaulē. Ir jau modē mums karināt cilvēkiem birkas un Deivs manu dzīvīti un uztveri par pasauli toreiz (tāl tālajā 1996. gadā) diezgan neatgriezeniski iedragāja. Tagad viņš iedragāja to otrreiz, parādoties smaidīga amerikāņu sludinātāja formā. Es cienu, ļoti cienu, bet mūsu pēdējā tikšanās manu dzīvi nebūt neatviegloja meistar. Āmen.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2007-11-10 01:50 (saite)
Nu nevajag taču, nevajag darbus siast;it ar autoriem! Es pat dzirdēt neko negribu par kāda sev svarīga rakstnieka biogrāfiju, dzīvi, personību!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2007-11-10 09:56 (saite)
+1 !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]creature
2007-11-10 19:27 (saite)
hmm... tev šķiet, ka autora personībai ar darbiem nav nekas kopīgs? Ka nekādi viņa dzīves notikumi neatstāj uz darbiem nekādu nozīmi? Ķipa kā tīrs vidutājs starp kosmisko ideju un auditoriju? Nezinu, man liekas diezgan interesanti novērot, kā konkrēts autors nodarbojas visu savu dzīvi ar vienām un tām pašām problēmām, kā progresē vai otrādi. Utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-11-10 14:06 (saite)
Nezināšanā spēks, ja? Bet varbūt vienkārši jāpieņem, ka cilvēki nav viendimensiju radījumi, visur vienlīdz spējīgi un gudri.

Skumji, protams, ka ar kritisko domāšanu viņam ir tik lielas problēmas.
http://www.youtube.com/watch?v=bC_hXwdCf-A

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?