creature ([info]creature) rakstīja,
@ 2006-12-10 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izklausās jau baigi tendenciozi, bet, manuprāt, viena no nožēlojamākajām lietām, ko cilvēks var darīt ir ieslēgt televizoru, lai nejustos vientuļš.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieva
2006-12-10 16:11 (saite)
arī nožēlojamība ir relatīva. es, piemēram, nesaredzu, kas tam lācītim vēderā būtu stabils un paliekošs. mirklīga, subjektīva sajūta. ja man kāds teiktu "ieva, tu esi nožēlojama" es diez vai saprastu, ko viņš ar to grib man pateikt.

(Atbildēt uz šo)

tikai retorika
[info]ieva
2006-12-10 16:20 (saite)
un ar ko, piemēram, papukstēt cibē, palasīt grāmatu, iedzert vai (atvainojiet, garastāvoklis mazliet dirsīgs;) paraustīt pipeli ir cēlāk vai cilvēka vērtīgāk? un da i pusķ strādāt 2reiz vairāk, lai nejustos vientuļš - ar ko tas ir nenožēlojamāk? man domāt, ja vientulība atrauj durvis un nāk skaut tavu sirsniņu saviem vēsajiem taustekļiem, ir vien dabiski, ka tu nedomā, pa kuru ceļu bēgt. a vot palikt un ļaut viņai tevi pa savam mīlināt, jo tā galu beigās ir TAVA vientulība, tas ir kruta manā uztverē, tas ir briedums. bet ar nožēlojamību (lai ko tas arī nenozīmētu) vai cēlumu tam nav sakara.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: tikai retorika
[info]creature
2006-12-10 19:22 (saite)
neņem galvā, man tikai tāda tīri personiska nepatika pret TV un pret troksni trokšņa pēc, jo liekas, ka labāk jau padomāt nevis aizbāzt galviņu ar troksni

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: tikai retorika
[info]ieva
2006-12-11 14:03 (saite)
ir traki ar to tv. es vispār nemīlu tv kā mediju, nevaru tam visam izsekot līdzi, man tā ir vien smadzeņu trulināšana. un mani reizēm dzen mērenā panikā mana mīļcilvēka pašsaprotamās attiecības ar to pļerkšķi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?