extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Es domāju, ka maskas varētu būt nedaudz efektīvas – tie paši 20-25%, kurus aptuveni noteica publicētajā pētījumā. Tajā ziņā, ka noslēgtās vietās, kur nav laba ventilācija un daudz cilvēku, tad tām ir jēga, lai kaut nedaudz samazinātu izplatību – piemēram, sabiedriskajā transportā vai veikalos.

Bet ārpus telpām laikam jau ne, ja nu vienīgi tev jārunā ar citu cilvēku, kas sabāzuši degunus kopā.

Bet ja smacīgās telpās ir ilgstoši kopā, tad arī laikam jau tas 25% samazinājums neko vairs nedod. Attiecīgi slimnieku kopējiem mājās vai pansionātos it kā nepalīdz. To arī parādīja rezultāti, kur slimība ja reiz tiek iekšā aprūpes namos, tad aplīp gandrīz visi, arī ja aprūpētājiem ir maskas.

Vakcinēties ir jēga, lai nesaslimtu. Ja valdības grib atkal uzspiest vakcinēšanu ar meliem, kas tas ir vajadzīgs, lai atceltu maskas (kuras citādi it kā esot ļoti būtiskas), tad domāju, ka tas beigās šai valdībai ļoti atspēlēsies.

Bet citādi, UK daudzi ir pārsteigti par toriju uzvaru vēlēšanās. Bet toriji par spīti visiem saviem trūkumiem un absurdām politikām vismaz panāca savlaicīgu vakcīnu iegādi un diezgan veiksmīgu vakcināciju, tāpēc arī cilvēki viņus atbalstīja. Libdemi un leiboristi tikai teica, ka jāpievienojas ES iepirkumam, kas smagi izgāzās. Nav grūti saprast, ka veiksmīga kovida pārvarēšana šobrīd cilvēkiem ir pats būtiskākais. Bet pārējiem politiķiem ir jāmāk atzīt savas kļūdas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?