covid_19 ([info]covid_19) rakstīja,
@ 2024-10-11 13:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jo vairāk lasu internetus
un kā jums labāk garšo manhetenas kokteilis?

burbons+vermuts saldais+bitters

skočs+vermuts saldais+ benedikta uzlējums

vai kas cits?

un citrons, apelsīns vai kokteiļķirsītis

un kokteiļglāzē, šampanieša (platajās) glāzes, vai wiskija glāzē ar ledu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mranarhs
2024-10-13 16:21 (saite)
To par to misas vārīšanas bunduli vaicā? Divreiz izprovēju, viss cool. Tikai tam nebija nekādas dzesēšanas, attiecīgi risks... Bet nu līdz ar pārvākšanos uz mazāku dzīvokli pārdevu to bunduli, jo jaunajā dzīvoklī nav slēgta virtuve un vispār mazāk vietas. Būs vasaras mājiņa - gādāšu atkal un brūvēšu!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]covid_19
2024-10-13 23:46 (saite)
mja, man rokas niez sastellēt visādiem džiniem un absintiem .... uz vecumu kokteiļi sāk interesēt

lai veicas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mranarhs
2024-10-13 23:53 (saite)
O, tas ir cits līmenis. Bet es te lasot vienu lielu bībeli par fermentēšanām (miso utt), izlasīju, ka sakē tipa varot diezgan vienkārši mājās uzbrūvēt. Varbūt jāprovē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?