cosmo_shiva2 ([info]cosmo_shiva2) rakstīja,
@ 2016-01-02 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas dienas maigi trīsu ilgās pēc cigaretēm. Esmu gatava panikas lēkmēm, psihozēm, histērijām, lomkām. No panikas lēkmes nomirt nevar, to var izturēt, bet no smēķēšanas gan. Tātad? Man ir visas atslēdziņas.
Agrāk nevarēju atmest, jo neredzēju iemeslu. Ziniet, tās bildītes uz paciņām nebiedē. Bet pēkšņi, vecākais bērns kaut kur uzzinājis, ka smēķēšana nogalina un palūdza man:"Mammu, lūdzu neej vairs pīpēt. Es negribu, lai tu nomirtu." Un šis iemesls ir vislielākā motivācija. Es negribu, lai puikiem būtu bēdīgi, ja es nomirtu pāragri no smēķēšanas izraisītas kaites. Dēļ abiem maniem lieliskajiem dēliem!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2016-01-03 01:28 (saite)
Hei, es ļoti turu īkšķus! Trešā diennakts dažiem ir visgrūtākā. Bet nikotīns rīt būs laukā no tava organisma pavisam. Tālāk paliks katru dienu mazliet vieglāk. Grūtos brīžos var palasīt šo noderīgo forumu: http://whyquit.com/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2016-01-03 12:21 (saite)
Šodien rit trešā diennakts. Joprojām kompensēju ēdot ābolus un burkānus :D paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cosmo_shiva2
2016-01-03 12:22 (saite)
Tu jau atmeti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2016-01-03 15:36 (saite)
es vēl sociālos brīžos, kad prasījās cīgu, sūkāju lolīpopu, somā nēsāju līdzi veselu iepakojumu trollīša mumina ledeņu uz kociņa:) tas nebija slikti, deva uzreiz materiālu smalltalkam! es atmetu kā tu, cold turkey, bija zvērīgi grūti pirmajās dienās, tad arvien vieglāk vēlāk. tad atsāku, bet tā nebija gluži salūšana, bet drusku komplicētāki iemesli. tā nepīpēšanas posma laikā TIK ļoti uzlabojās veselība. grasos mēģināt vēlreiz, bet pavasarī, kad vairāk gaismas un spēka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cosmo_shiva2
2016-01-04 23:32 (saite)
Četras dienas! Pazudusi nomāktības/noguruma sajūta un sejas krāsa no pelēka balējuma kļuvusi rozīga. Miesās atgriežas možums :-)
Es, savukārt, izvēlējos banāli 1.janvāri. Piekrītu, pavasarī būtu psiholoģiski vieglāk paciest lomkas. Kaut tev izdotos!
Paldies, par ledenēm laba ideja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?