citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2009-07-07 12:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kas šeit jāieraksta. Man nepieciešams saņemties. Pēdējā laikā mēdzu brīžiem ieslīgs pilnīgā bezdarbībā, bezdomu tukšumā, sēžu, blenžu sienā vai tv ekrānā vai datora monitorā, un viss apstājas. Galvā rosās tā kā sapņi, kā vīzijas, kadri no sen redzētām filmām, atmiņas, fantāzijas, bet es tikmēr neko nedaru. Neko lietderīgu.
Man jāsaņemas un jāuzraksta vairāki svarīgi epasti, jāpiezvana dažiem cilvēkiem. Šīs dienas darāmo darbu saraksts ir garš. Ir jādara. Jādara. Bet es sēžu, skatos, uzvāru kafiju, izeju laukā, pačubinu begoniju dobi, paceļu no zemes kādu nobirušu lapu, ar kāju pabakstu kurmju rakumu... un viss. Knapi kustos. Bet laiks tikmēr iet. Man jādara.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnusieva
2009-07-07 13:18 (saite)
man gan liekas, ka reizumis vajag arī luņoties. un man milzu prieks, ka pasaulē bez manis ir vēl kāds, kurš dažkārt paslinko un šķietami nedara neko lietderīgu. ja tik vēl priecātos par tik smuku slinkošanu, pavisam daiļi būtu. darbi, darbīgums un straujā dzīve tak nav zaķi, tūlīt atkal būs klāt kā likts! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-07-07 13:24 (saite)
Reizumis vajag gan. Bet šī nav īstā diena lai luņotos. Citādi nākamās dažas dienas būs tādas, ka nevarēs ne kafiju padzert. Šī nav slinkā diena. Tā nedrīkst tāda būt. Es jau palēnām saņemos. Pat esmu uzrakstījusi ievada teikumu kādai vēstulei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zum
2009-07-07 13:25 (saite)
Vajag tik sākt. Tad jau aizies.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-07-07 13:42 (saite)
Sāku sākt. Ceru, ka tālāk būs jau vieglāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?