citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2006-05-01 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Vēl es šodien mazliet spēlēju viesnīcās. Pamostos viesu mājas istabā, tad eju pastaigā, vēlāk brokastoju tuvējā krodziņā. Izvēlos galdiņu, kurš man patiktu, ja būtu šeit nejaušs apmeklētājs, to, kas rītos ir visvairāk saulē. Ja nespēlētu nejaušo apmeklētāju, droši vien sēdētu stūrī pie krāsns, kur no virtuves mani var vismazāk redzēt. Man pasniedz salātus un karstmaizi, pēc tam dzeru kafiju, lasu grāmatu, kas ērti atstutēta pret maizes groziņu. Vēlāk savā istabā zīmēšu ilustrācijas, pa īstam kā vecos laikos ar tušu un smalku spalvu, pat neatceros, kad pēdējo reizi būtu ko zīmējusi ar tušu. Tomēr roka klausa vēl arvien. Man ir jau septiņi gatavi zīmējumu un divi vēl jāuzzīmē. Tas, kā spalva skrapst pret papīru, ir ārkārtīgi iedvesmojoši. Un tā svinīgā spalvas mērkšana tušā. Skaisti. Vecmodīgi. Esmu vecmodīgs viesis mazā lauku viesnīciņā. Un būšu tāds visu šo dienu līdz pašam vakaram. Tāds viesis, kas zīmē un brīžiem kaut ko pieraksta dienasgrāmatā. Ceļojuma iespaidus, piezīmes par ainavu un laika apstākļiem. Pieklājīgi sveicinos ar darbiniekiem un esmu nemanāms un kluss. Man pašai tāds viesis ļoti patiktu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2006-05-01 12:32 (saite)
tas jau vēl labāk kā hemingvejos spēlēt :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2006-05-01 12:36 (saite)
Kā tādos spēlē? Esmu spēlējusi karlsonos, muminos, dakteros, mājās, skolās, apbedītājos, skārletās o'hārās un viesnīcās, bet hemingvejos nekad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2006-05-01 13:31 (saite)
Droši vien izvēlas ielu ar ļoti daudziem krogiem, teiksim, Joma ielu Jūrmalā, un tad iet no viena kroga uz otru, un katrā kaut ko iedzer. Vēlams, lai otrā ielas galā tevi sagaidītu taksometrs, kas var aizvest mājās, jo pats tu tur vairs nokļūt nespēsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2006-05-01 14:49 (saite)
nē, tas ir, kad bastionu izveido vienā konkrētā krogā, tusē tur ar aizplīvurotu skatienu, neuzbāzīgi piesienas it kā vientuļiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, taču beigās tā arī nevienam līdzi neaiziet, & žēlīgi noskatās pakaļ aizbraucošam taxometram.
Tiesa gan, tur obligāta sastāvdaļa ir krekls. Balts.

Vispār, izlasi Griškoveca "Kreklu" :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murks
2006-05-01 15:05 (saite)
Tā spēle nesaucās "Ernesti"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]citronmeetra
2006-05-01 15:58 (saite)
Ā, mans šito gabalu nav lasījs, laikam tāpēc nesaprotu. Es iedomājos, ka tajos hemingvejos būs kaut kas saistībā ar zivīm un dzeršanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]annuska
2006-05-01 13:01 (saite)
cik forši

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2006-05-01 13:10 (saite)
Tiešām forši.
Tāda bezrūpīga spēlēšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?