pretty hate machine ([info]cilveeks) rakstīja,
@ 2006-08-16 21:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā vien šķiet, ka tikai šodien esmu aptvēris to, ka skola ir beigusies! Un esmu sapratis arī to, ka neko citu bez mācīšanās, kāda nu tā ir bijusi visus šos gadus, es neprotu. Un tagad 'viņi' grib lai es ar tik īsu ieskrējienu lecu 'dzīvē' ? Nu nē, es vel gribu pēdējo vasars brīvlaiku, vel pēdējās zsv brīvdienas divu nedēļu garumā.. vel dažas mācibu stunndas, ko nobastot! Protams vel priekšā stāv universitātes gadi un visi prieki, kas ar tiem saistās, bet tomēr... Man pietrūks skolas, lai cik dīvaini arī neliktos - man tiešām pietrūks skolas. Un jau tagad man pietrūkst skolas, apzinoties to, ka šis pirmais septembris būs pirmais tāds, kurā es, iespējams, ka neiešu uz skolu, svētku sajūtas pārņemts. Bedigi, bet lai cik debīli arī nebūtu, šķiet, ka tāda ir dzīve. Un tik tiešām - tas šķiet debīli, pat šķebinoši debīli.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nenormaaliigaa
2006-08-16 22:31 (saite)
njaaa...maaciibas universitaatee gan atshkjiras, tomeer nepietruukst taas skolas sajuutas - joprojaam ir maaciibu saakshanaas, eksaameni un briivlaiki. un, protams, daudz jaunieshu ar savaam izdariibaam apkaart...

(Atbildēt uz šo)


[info]h2o
2006-08-16 23:06 (saite)
un atkal jau:)))
varu vien piebilst, ka arī pēc diviem gadiem sajūta būs aptuveni tāda pati("ja es vēl mācītos skolā, šodien noteikti bastotu..";)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cilveeks
2006-08-16 23:12 (saite)
Vienkārši dikti kremt tas, cik ļoti visi(haha, cik nu visi), lai es par to visu aizmirstu un sāku 'kārtīgi strādāt'

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]h2o
2006-08-17 12:43 (saite)
ai nu taču:) izdzīvo savas sajūtas, tas ir tikai normāli k/ko JUST brīdī, kad dzīve mainās! tātad esi vēl normāls, dzīvs cilvēks:)
un kā bez drediem dzīvojas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cilveeks
2006-08-17 15:43 (saite)
Viegli. Galva kā mākoņos, tāda viegla, viegla.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?