chupakabra ([info]chupakabra) rakstīja,
@ 2004-08-05 14:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:asakains
Mūzika:žilde jaanis. staavi.

taa, man ir plaans, kaa iekarot šo pasauli un kur man tajaa buus vieta. tikai jaaizdomaa, kaa lai to realizee. man ir diezgan augstu jaauzkaarpaas un jaaiemaacaas lietot saliktus, paplashinaatus teikumus ar metaforiskiem piebliiveejumiem.jaaspicee ausis un jaaizdziivo tas, kas skan.  jaaizpreperee muuzikas veeders.

plaans nummur otrais>>>>apguut ģitaaras virtuozitaati , izlociit savus pirkstus taa, lai tie turaas uz stiigaam un rada skanju, iemaaciities uztvert vibraacijas, iemaaciities pashai par sevi atdziivinaat uz savaam stiigaam to muuziku, kura ir atdziivinaashanas veerta.

 ne asakas man, lai celjaa nemeetajas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2004-08-05 14:45 (saite)
labi, labi, ka tā.
es šodin nevaru paiet vispār. rakstiski konkrēto problēmu grūti apstāstīt, bet šodien galīgi nav labi. taisu mega-aktīvo ārstēšanos, lai rīt varētu pakustēties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chupakabra
2004-08-05 15:00 (saite)
ielikt peedas saldeetavaa, galvu zem kraana ar aukstu uudeni, dzert aukstu pienu.paluudz straupim nomierinoshu kaaju masaazhu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-08-05 15:15 (saite)
nop, šis ir cits gadījums. nav noguruma kājās. ir iekaisums uz ādas, kas baigi sāp, ja iet. bepaten ziede tiek lietota gan iekšķīgi, gan ārīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?