chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2013-12-27 01:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Davai, kā vecos laikos - par filmām.
Tikko kā tādu slaidu pulverstrīpu nāsīs iešņaucu 2 Guns ar Marku Vālbergu un Denzelu Vašingtonu. Nu, patika. Viegls, baudāms trillerītis, kurā labie sašauj visus, bet ļaunie šaušanas nodarbību laikā pīpējuši poligonā aiz krūmiem. Divi tipa labie mēģina tikt vaļā no trim vajājošām pusēm, pa vidu vēl daudzi citroni.
Vakar, savukārt, vecas mīlestības urdīts atdevos otrajam Kikāsam. Kļūda. Bigdedijs beigts, redmistam fāteris aizslaucīts ar bazuku, par ko jamējais dikti sapūties. Tad nu ņemās Kikāsu pārmācīt, pa tam lāgam varonis ar Hitgirles palīdzību ņem kačāties. Skuķene, toties, tīņu gados iekāpuse, mokās identitātes krīzē un negrib vairs kauties. Beigās visi ļaunie tomēr dabū pa acēm, divus labos tomēr arī novāc.
Kaut kad pasen viegla materiāla meklējumos uzdūros White house down. Ļoti veiksmīgs atradums. Patīkams šaujamgabals, Džeimijs Fokss kā vienīgais mazerfakeris, kurš spējīgs saraudināt Semjuelu L. Džeksonu, iejuties Baraka ādā un nu ir šaujošais prezidents. Pa Baltā nama pagalma mauriņu dragā ar džipiem, šauj ar bazukām un pats nams tiek svilināts. Prezidentu izglābj jauniņais vanabī drošībnieks, visi ļaunie beigās dabū pa acēm. Pilnīgi normāls Emerihs.
Vienvakar pie Toma tika rīkots vīru filmu vakars. No Die Hard 2, Dirty Harry, u.c. starpas izvēlējāmies Reservoir Dogs un Predator. Pirmais bij masveida patēriņam nederīga, tomēr Tarantino tipiska pērļu virtene, kuru jāspēj izbaudīt. Taču Predators, kā jau žanra klasika, delivero ar katru teikumu. Get to da čopā!
Volverīns. Eeehhhmmm.. parastie iksmeņi bij labāki, taču ieskats aizkulisēs un Logana pagātnē arī noder, ok. Nebija OK fakts, ka tas āmrijcilvēks kopā ar savu japāņu kolēģīti dabūja vizināties ar jaunajiem Ducati Diavel. Taču darīja to gana neticami - 500km vienā naktī līkumainiem ceļiem, pie tam - pa sniegu! Holivuda, kāpēc tu melo?
Mets Deimons labi izpildījās Elizejā. Patika tāpat kā man patika šā režisora iepriekšējais darbs devītajā rajonā. Vēl vairāk tomēr patika Deimona ārčenenemijs, dienvidarfrikāņu ēnu bruņinieks un bagātļaužu melno darbu darītājs Krūgers. Patika viņa akcents, atsauca patīkamas atmiņas no NZ satiktā dienvidafrikāņa. Filmas sjužets gana interesants un lietojams.
Lietojama arīdzan Now you see me. Patīkams maindfaks un spraigums sižetā, kā ari vizuāli skatāms gabals. Galu galā - filmā ir Morgans Frīmens!
Kaut kad žūrēju arī indonēziešu The Raid. Nu, moins! Pilnīga gaļa deviņdesmito gadu bojeviku labākajos kanonos. Pārmaiņas pēc ne-holivudas produkcija, taču uz beigām tās dūru cīņas drusku par garu sāka kļūt un asumu zaudēja. Pirmās divas trešdaļas gan OK. Meklējot filmu torrentos, jāpievērš uzmanība komentāriem par subtitriem, varbūt jāpameklē labāki.
Jāatzīst tomēr - pēdējā laika labākā skatītā filma ir There will be blood. Nesitiet tikai pārāk stipri, ka tādas pērles tik vēlu izroku un laicīgi neesmu iesūcis, taču tos filmas zirgspēkus nevaru noliegt. Liekama vienā plauktā ar Kur sirmjgalvjiem nav vietas un Gran torino.
Visam paralēli pa vienai sērijai lēnu garu sūcu iekšā veco Parks and Recreation, nu jau esmu otrajā sezonā. No jaunajiem seriāliem esmu uzsēdies uz Almost Human un The Blacklist. Abi labi. Vēl kāds būtu jāņem?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traffico
2013-12-27 02:31 (saite)
Pamēģini Person of interest.

(Atbildēt uz šo)


[info]affair
2013-12-27 14:06 (saite)
Ray Donovan paskaties. Par filmām pilnībā piekrītu visam :)

P.S.
linki miruši

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?