chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2013-10-22 21:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man škiet, ka tracis piektajā gadā bija nesenāk nekā kāds ieraksts šeit. Taču, ja nu kāds no maniem draugiem, paziņām vai kaut kā citādi dārgajiem cilvēkiem vēl nav zaudējis cerību šeit kaut ko ieraudzīt, tad šis lai iet ārā pie viņiem.

Iespaidojos no sievas nesen uzietā resursa kur nekas vēl nav zaudēts. Ar lepnumu vai tomēr nodurtu degunu jāsecina, ka mans tricārs iestāsies vēl šogad. It kā jau neesmu nekāds dzimšanas dienu fans un uzskatu, ka jautrai pasēdēšanai ar sev tuviem cilvēkiem nevajag īpašu datumu kalendārā, tomēr tricāru par nenopietnu ciparu nosaukt atļauties nevaru. 18 pienāca ar bezfilmu un paģirām, 20 arī bija pamatīgs rauts un pēc tā vienīgais īpaši gaidītais cipars bija 21, kuru arī neatceros, kā nosvinēju. Taču zinu, ka pēc tam vairs uz dzimšanas dienām nekoncentrējos.
Uz savu tuvāko draugu trīsdesmitajām jubilejām ierasties nevarēju sakarā ar savu NZ vizīti. Tāpēc arī nav poņas, kādai jāizskatās tādai ballei un ko tādā dara. Tomēr viens ir skaidrs - savu trīsntpirmo pēcjubilejas rītu nevajadzētu sagaidīt vieglu galvu. A ko darīt?, tas gan vēl jānoskaidro.
Drīskti brīvi izteikties un verbalizēt da jebko.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?