chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2009-04-05 14:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Thriving Ivory

Židrūns vakar uz ballīti neatbrauca. Nebija ieradušies arī Enhet un Evade. Toties zibenīgi viņu vietu aizpildīt bija ieradušies In The Box. PND kā vienmēr pālī. Un ar pašvaldības mentiem kopā šņaucām tabaku. DJ Klapis atkal ālējās pie pults un par alko visa vakara laikā izdevu knapi latu. Bet šodien mutē marsieši un kājās kaut kāds smagais metāls. Bet jādodas tās izlocīt, iespējams, ar velo.
[info]esinja uzmeta un neirdadās, bet [info]antuanete teicās, ka Īvandes ūdenskritumi esot lēkājami. Bija gan piedāvājums šodien rullēt uz Abavu ampelēties pa rubmu. Bet es tak jums nepateicu, ka vakar Smilgas kajakam pazaudēju airi, līdz ar to nekāda airēšana šodien nesanāks, drīzāk tikai parādi.
Bet Kūkēdājs ar Dābolskundziņš vakar paņēmuši pirmo MPS gonku velo disciplīnā. Sūdzējās, ka esot bijuši smagākie 50km viņa dzīvē un traki kājas salušas. Nu ja, Vidzemē tak vēl ziema.
Brokastīs lielās pankūkas ar biezpienu.
Lai laba grillējamdiena!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

desa
(Anonīms)
2009-04-05 15:06 (saite)
iespējams, ka Kompoc Team pat novinnējuši gonku, jo pēc provizoriskajiem rezult ir vieta 2ā, bet pirmā-rumakss dabūs 30 punktu sodu par kavētu finišu. jautrība trešdien, ka gala rezultāti...turpinam kačāties

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: desa
(Anonīms)
2009-04-05 17:22 (saite)
KOMPOC uzvarēja, šaubu principā nav! ;]] kājas sala kad ilgāku laiku (nu ap stundu) bij jāmauc tik pa water and mud on rocks. 10% patīkami braucami, 70% braukšana bija cīņa ar dubļiem un ledu, atlikušais vienkārši ar kājām vicojams gabals. bet patika, skarbāk kā pag gada Malta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zaljsh
2009-04-05 17:51 (saite)
nevis laba, bet lieliska, burvīga un perfekta grillējamdiena ar tērvetnieku, kārtīgu iztalkošanos dārzā, ģitārām, grillēšanu un SAULI (:

(Atbildēt uz šo)


[info]esinja
2009-04-05 21:13 (saite)
Mani pashu viirietis uzmeta un bija jaaglaabj draudzenes lauliiba. A draugi kaa zinaams ir Nr.1. Vispaar dod zinju kad atkal kas labs notiks. Kedu sezona ir atklaata jau tresho dienu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?