Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-03-04 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sakarā ar to, ka māju piemeklēja krīze aļa marija antuanete [maizes nav, bet ir kūkas kaperi], aizvedu sevi pusotrajās brokastīs uz to svaigēdāju "jēldārzu". spriežot pēc tā, ka ap diviem dienā:

es gandrīz nedabūju apsēsties,
bija izrīts viss pusdienu specpiedāvājums, nācās pasūtīt no ēdienkartes - un daļēji bija izrīta arī tā,
kaut kādā brīdī ieradās cilvēki ar aparatūru, lai intervētu laikam jau pavāru,

bankrots viņiem javno nedraud. tas jauki, jo tur ir jauki. tiesa, porcijas varētu būt lielākas [bet es esmu izrijēja]+šķīvji viņiem ir neveiksmīgi piemeklēti, jebkāda porcija izskatās mazāka, nekā ir.

--

turpinot par ēšanu, "otrajā elpā" pamanīju grāmatu "red wine diet" ["izpildi vienu vingrojumu pēc savas izvēles un vari uzdzert trīs glāzes vīna!"] [biju iegājusi tur ziedot labdarībai [sliktdarībai!] grāmatu "krēsla" un dažas citas šausmas; kas ņirdzīgi, "krēslu" tur jau bija čupiņa], bet stokmanā plosījās viespavāre no grieķijas, kas visiem visu ko mācīja. centrālās stacijas tunelī savukārt plosījās disene ar dūdām un kongām. fū, beidzot nav pa ēšanu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2011-03-05 11:41 (saite)
tā varētu būt ar tiem šķīvjiem, bet uz manu loģiku kkā tas neiedarbojas. mani drīzāk varētu paņemt ar "vai, cik lielas porcijas! vai, cik labi! vai, nākšu vēl un vēl, un vēl!" :)

ar porcijām savukārt ir tā, ka kad es atceros paēst, es ēdu daaaaudz :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?