Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-05-17 08:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā, nez, vispār var ieņemt bērnu?

var, protams, taisīt apzināti, bet nepatīk piešķirt seksam nez kādu pienākuma dimensiju personīgā un valstiskā līmenī [slavenie jaunie nodokļu maksātāji].
var, protams, muhļīt ar pedantisku attieksmi pret kontracepciju, bet tik daudz izdzert* es laikam tomēr nevaru. var taisīt krievu ruleti - vienu prezervatīvu no iepakojuma sadurstīt ar adatām, vēlams neskatoties. hormontablešu lietotājas tikpat neskatoties var aizvietot vienu/dažas no ripām ar cukurgraudiņiem.

es, bez jokiem, ļoti neskaidri saprotu, kā cilvēki mūsdienu baltajā pasaulē tiek pie atvasēm. [vārgi ceru, ka dieviņš kādu dienu izrādīsies stiprāks par ķīmiju un fiziku, jā!]

*jau labu laiku interesē: ja visi kļūtu par zvērinātiem atturībniekiem, kas samazinātos straujāk - mirstība vai dzimstība?

p.s. man ir iepaticies dzīvot mākonī, atgādina manu sapņu pilsētu kito.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nord
2010-05-17 16:38 (saite)
"gribēt un taisīt bērnu" ir tad, kad pērk ovulācijas testus, izdomā vēlamo bērna dzimšanas datumu uz , ko mērķēt, sāk dzert sazin kādus vitamīnus, izstaigā visus ārstus (abi), mēra bazālo temperatūru, zvana vīrietim, lai tulīt pat brauc no darba, jo "esmu hormonu spicē", mīlējas tikai auglīgajās pozāsun tad, kad mēnešreizes kavējas pāris h, jau glauda vēderu.

"lai nāk, kad nāk" ir tad, kad reizēm izsargājas reizēm nē, reizēm biežāk nē, reizēm retāk un bērns var pieteikties pēc mēneša, pēc diviem, pēc gada, pēc diviem gadiem.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?