Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-05-05 13:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
/kamēr es te vēl plivinos/

atvainojos par jautājuma iespējamo tumsonību, bet cik liela iespēja ir piedzīvot nevēlamu uzmanību vientuļai sievietei musulmaņu valstī? sieviete netaisās staigāt miņukos, mētāt pa gaisu prezervatīvus, dzert šņabi no kakliņa un visādi citādi выпендриваться, sieviete plāno būt klusa un nemanāma.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kosodienvilku
2010-05-05 16:41 (saite)
Pirms pāris gadiem, kad biju Tunisijā, pirmie iespaidi bija tādi - aaa, neiešu ārā vispār un ja iešu, ietīšos lakatā - !
Bet otrajā dienā jau pieradu un viss bija labi. es arī viena pati mēdzu tur mierīgi pastaigāties un nekādu uzbrukumu nebija. Visādi modernie arābjaunieši gan pievērsa uzmanību, bet tā ir elemntāri ignorējama. Reiz man vajadzēja atrast kādu veikaliņu, kur varētu nopirkt kladi un pildspalvu, beigās mani līdz turienei pavadīja 2 policisti un 5 izpalīdzīgi garāmgājēji. Bet nu tas viss bija diezgan lielā pilsētā un ostas pilsētiņā.
Ēģiptē, Kairā, nejutos tik droši, bet nu pēc pāris dienām jau rodas kaut kāda saprašana, kur var iet, kur nevar.
Man ir bijuši pasniedzēji no Marokas, Sudānas, Libānas uc valstīm un no viņiem ir dzirdēti gan šausmu stāsti, gan normāli-droši stāsti. Vispār diezgan grūti izspriest vienotu viedokli un padomus, viss tik ļoti atšķiras!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2010-05-05 16:45 (saite)
:D daudzsološi! paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?