Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
zirņu un kviešu milti, attiecībā 4:1. [piemēram, 2 glāzes zirņu miltu, pusglāze kviešu miltu].
[šodien vēl likām klāt sarīvēto un apgrauzdēto urāddālu, bet īsti nemāku izstāstīt, kā viņu sagatavo, un var iztikt arī bez tā]
sajauc kopā, pievieno visvisādas garšvielas: kumīnu, asafetīdu, kurkumu, sāli, piparus, mazliet sakapātu aso piparu. malto koriandru [na ļubiķeļa].
jauc kopā - maisa, pakāpeniski lejot klāt ūdeni. vēl var pieliet klāt mazliet ingvera sulas [iesaku!!!] un mums bija no tomātiem palicis šķidrums, piegāzām arī to. maisa, maisa, kamēr sanāk vajadzīgas konsistences mīkla [to pēc iekšējās sajūtas].
uz pannas izkausē ghī [domājams, var ņemt arī sviestu parasto].
nu, un sāk cept. gāž pa pikučiem/plāceņiem uz pannas, cep, apgriež. kamēr gatavs. ēd, prasa vēl :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?