Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-08-05 12:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pamēģināju restaurēt trīspadsmitā gadsimta [skaitļa trīspadsmit īpašā maģija] baltijas reģiona ēdienkarti, apraudājos un atteicos no šīs domas, jo nomirt badā nevēlos - ar gaļām, zirņiem un skābputrām un ķimeni kā vienīgo garšvielu.
jāsavāra beidzot tkemali [būt saimnieciskai cibā ir soo last season, bet ēst ta gribas arī šosezon], благо mantojuma ietvaros ir iegūts arī tik latviskais šķūnītis, pilns ar burciņām, gadsimitiem krātām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2009-08-05 13:23 (saite)
a es šogad esmu beidzot nodefinējusi savas garšas preferences, secinājusi, ka visādi marinējumi, vārījumi un citi ziemai uzglabājumi man neprien un negaršo,
un tā arī nafig neko netaisu.
karpeļi pagrabā saglabāsies paši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2009-08-05 13:30 (saite)
man pārsvarā arī, bet ir, ir lieliski un noderīgi izņēmumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?