Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-07-27 17:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis

mežā ievākušies cilvēki, pagaidām gan grūti saprast, vai uz palikšanu, vai bauda svaigo [pie-naftas termināla] gaisu.

mazliet tālāk, nepabeigtajā piecstāvenē, savukārt top īstena favela. bezpajumtnieki un/vai bezdarbnieki, tiesa, ir pamatīgā mazākumā, cik var spriest pēc personāžu skaita maiņas darbdienās un vakaros/brīvdienās. bieži vien viņiem pievienojas sievietes un dažāda vecuma bērni, dažreiz viņi guļ [tāpat vai iztukšoto pudeļu ielenkumā], dažreiz ēd vienu arbūzu uz visiem, risina krustvārdu mīklas un socializējas.

policija mūsu krajā parādās arvien retāk un retāk. tik tiešām, ko viņiem te meklēt mūsu parciņā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2009-07-27 17:21 (saite)
ja pie mums būtu kāda silta zeme a la portugāle (vai arī Tu būtum pievilkusi to ekvatoru tuvāk beidzot), ta es ar dzīvotu tādā stroikas skvotā.
a tā ziemā tomēr slabo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-07-27 17:24 (saite)
vot, jā. ziemā viņi varētu nākt uz tuvāko kāpņu telpu [mūsējo, un tai pat nav koda!], bet tā netiek apsildīta un bieži vien arī izgaismota ne. bet tiem, kuri ir trū bezpajumtnieki, nevis vienkārši tur tup tusiņa pēc, ir jau ziemas apmetnes vecajos bunkuros, ar krāsniņām un tā, kā manīts citos gados.

bet es tomēr pacentīšos ar to ekvatoru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cloud_zero
2009-07-28 16:52 (saite)
Ja tu runā par Vcmlgrvja un otrpus sliedēm ja nekļūdos Jncmkpu rajonu, tad tajos mežos cilvēki reāli dzīvo. Kaut kad jau sen... pārejas laikā (tikko biju sācis lietot; rēķini pirms kādiem gadiem astoņiem). Viņas māte - (brīv)māksliniecetirgo savus izstrādājumus vasarā Veldzītē (Līvu laukumā). Viņas tēvs.... kaut navsvarīgi iet tādās detaļās. Vobšem, vakarā, kad viņas novāca visu nost viņas devās "uz mājām", t.i. telti šajā mežā (viņām citu vienkārši nebija). Teica ka ziemā esot grūtāk... Es ticēju, neticēju. Es biju nejauši uzsācis sarunu un divas nedēļas nostaigāju ar viņu uz satikšanos (bļin kā tasbija daudzskaitlī) ... nu vobšem no sērijas "būt kopā negribas (un ne jau dzīves apstākļū dēļ, da viņai kaut kādi 13 gadi bija, man gandrīz par 10 vairāk), atgrūst neērti"... bet kaut kā tomēr veiksmīgi mūsu ceļipašķīrās ....tomēr kaut kā nesen (salīdzinoši (=/- 2-4 gadi) es sastapu viņas skatienu tagad jau Līvu laukumā. Nezinu, kā jutos, bet negribu par to domāt).
Nu vot, atkal izdirsu veselu pļuru nevajadzīgas informācijas... bet es vienkārši vēlējos pateikt: "Cilvēki tajos mežos dzīvo - sen, gan ziemā, gan vasarā, un izdzīvo līdz mūsdienām (un vēl pamanās tirgoties pašas vecrīgas sirdī)".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-07-28 16:59 (saite)
zinu, zinu, ka viņi tur dzīvo, ir satikti un redzēti :)
bet viņi mazliet dziļāk mežā.
tie, kas mani pārsteidza, uzcēla telti un savilka kokos striķus [mantām] gandrīz pie pašas autobusu pieturas. ļoti mulsinoši izvēlēta vieta. nez, moš tie ir... antropologi ievāc materiālu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?