Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-05-05 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"laimīgie cibā neraksta" vai "cibā rakstošie nedzīvo īstu dzīvi", vai vēl visādi.

visai bieži liekas, ka mana dzīve ir imagināra - jo sevišķi, kad strādāju [Algotu Darbu, lai tiktu pie Papīriem Dzīvības Uzturēšanai]. darba būtība nav būtiska. pavisam senos laikos, kad juglā tirgoju džinsus, patika iemiesot šo sajūtu, izliekoties, ka esmu robots [mehāniskas kustības sagādāja daudz jautrības gan sev, gan citiem] vai manekens [pāris reizes ļoti nobiedēju pircējus].

bet par to īsto dzīvi joprojām nesaprotu. virpot no rīta līdz vakaram? nevirpot no rīta līdz vakaram? apgādāties ar visādiem aprūpējamiem objektiem vai turēties no tiem pa gabalu? daudz dzert [dzīves baudīšana]? maz dzert ["reibt no dzīves"]? aizrauties ar mezglošanu [sirdslieta]? neaizrauties ar mezglošanu [jo eskeipisms]?

vienu brīdi nerakstīju cibā mēnešiem ilgi. sākumā tehnisku, vēlāk - pieraduma iemeslu dēļ. biju apgādājusies ar citiem bezjēdzīgiem hobijiem. īpaši laimīgāka nejutos.

zinu tikai to, ka, ja man atņemtu iespēju paprātuļot par notiekošo vismaz stundu dienā, viena alga - rakstiski vai nerakstiski [atsaucoties uz "laimīgie ir pārāk aizņemti dzīvojot, lai par to reflektētu"], justos tikpat nošņurkusi un panīkusi kā bez iespējas ieiet dienišķā dušā [o, manas sieviešžurnālīgās metaforas, ibitīt!]


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?