Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-04-02 09:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vid epopeja turpina turpināties.

interesants moments ir, teiksim, neizpratne - kur man tā deklarācija ir jāiesniedz. dzīvoju es ziemeļu rajonā, uz kuru arī katru gadu saņemu papīru Par Visiem Maniem Nodokļiem, BET pienāk tas papīrs no latgales priekšpilsētas vida [pieņemu, ka tas ir saistīts ar es dī ai lokāciju], BET teorētiski es joprojām dzīvoju ogrē. ogres vid gan izliekas, ka es neeksistēju un ignorē mani vienā laidā. es tūlīt arī sākšu visus ignorēt un nekādu sūda deklarāciju neiesniegšu. attapsies viņi kaut kad uz rudens pusi, un uz to brīdi šis ģeniālais likumprojekts būs jau grozīts un pārgrozīts.

šodien gan vēl turpināšu terorizēt vidu ar saviem jautājumiem. varbūt aizsūtīt prikola pēc meilu arī kādai saldus vai rēzeknes, vai brunavas nodaļai? varbūt viņi man atbildēs vismaz aiz bezdarbības?

es saprotu, ka variants "es nemaksāju jums, jūs nemaksājat man, un šķiramies kā draugi" nebūs nekad, jo такого быть не может, потому что не может быть никогда, jo mēs nedzīvojam dominikā, kur spīguļo saule, cilvēki dejo bačatu un nav apsēsti ar sūda kredītiem savu būdu labiekārtošanai, un nodokļu sistēma ir konfektīte, tāpēc es pat esmu ar mieru uz šādu - "es maksāju jums, jūs nemaksājat man neko [nu, kā tāds vietējais izsitējs], bet vismaz jel lieciet mani mierā, ļaujiet man lasīt manas grāmatas, sēnes un ērces un nepieprasiet no manis pilsonisko atbildību un pakļaušanos, un māku apieties ar ekseli!!".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]porcupine
2009-04-02 11:31 (saite)
vai, cik jauks ieraksts, īpaši pēdējā rindkopa, paldies.
man ir stipri līdzīgas izjūtas pēc vakardienas VID apmeklējuma, tās ir šausmu šausmas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-04-02 11:32 (saite)
ļoti, ļoti jūtu līdzi, bet arī apsveicu ar šausmu šausmu izbeigšanos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]porcupine
2009-04-02 11:39 (saite)
kas to zin, vai beigušās - vienmēr ir iespēja, ka atskanēs zvans: "bet ziniet, jums tur nav pareizi..." :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kuruau_loss
2009-04-02 14:13 (saite)
lasu grāmatas, sēnes un ērces, kā arī blandos apkārt un gatavoju "viljamu"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?