Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-02-13 19:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs

[info]diana ir zudusi gan no cibas, gan no gmail čata, un man ir bail viņu meklēt rokā kaut kā savādāk - ja nu cilvēks laimīgi sauļojas siltajās salās. bet man nav kam paņaudēt un padoma prasīt - pirmās minūtes darbā ar gts ir baisākais, kas ar mani noticis pēdējā laikā.
[aha, vārga cerība, ka šeit un tagad uziešu vēl kādu advancētu kolēģi]

un nesaprotu, kāpēc 13. februārī man ir jātulko ziemassvētku filma. sezonai gatavoties, šķiet, tomēr sāk ne ātrāk par septembri.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daarta
2009-02-13 21:09 (saite)
gts tiešām ir tik trakāks par pmwin? tik sen neesmu tulkojusi un tuvākajā laikā arī negrasos atsākt, ka gts stāv nodounloudeets, bet taa arii neuzinstaleets un neizmeeginaats, bet seminārā izklausījās, ka ir tāds pats, kā pmwin

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-02-13 21:14 (saite)
grūti pateikt, vai ir daudz trakāks, jo es nemaz tā īsti netieku līdz strādāšanai [bet man ar šķiet, ka tur problēmām nevajadzētu būt]. problēma ir, haha, ar layout - man gts nez kāpēc neizskatās [!] ne pēc kā! es atķeksēju iekš user preferences visu, ko vajag, opciju "pmwin standart layout" ieskaitot, bet izskatās pēc figņas ar daudziem nesaprotamiem stabiņiem, pat video nevar redzēt, neva saprast, kur sobstvenna titri jāraksta utt. manuāļos ir par visu, tikai ne par to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?