Azamat Bagatov ([info]termostats) rakstīja,
Šis jau vēl tikai mēģinājums. Īstenā deja pēc gadiem būs, kad sāksies Rail Baltica būvniecība. :) Vēl labs jautājums ir, cik ilgi izdosies nomuļļāt vantinieka neremontēšanu, un ar ko vēl tas beigsies... Un vai tik šie abi jaukie notikumi arī nesakritīs vienlaicīgi.

Tā kā puslīdz droši, ka būs vēl sliktāk... :D

Par zeļošo provinci runājot - pirmais jautājums ir, cik tur visādas jūrmalas, babītes, mārupes, ķekavas, salaspiles, langstiņus un garkalnes un ctias tamlīdzīgas vietas var dēvēt par provinci. Tā de facto ir Rīgas aglomerācija un attiecīgi arī šie ļauži ir vairāk rīdznieki, nevis laukcinieki. :P

Par trū lauciniekiem - nekā jokaina tur nav - ir lērums nozaru, amatu un atalgojuma līmeņu, kuros darbs ir tikai Rīgā. Vēl ir daļa, kur tas teorētiski ir lielākajās pilsētās, bet arī ne visos līmeņos. Tajā pašā laikā laukos ir daudz augstāka dzīves kvalitāte, veselīgāka dzīves vide, nav būtisku rindu uz bērnudārziem utt. Viens variants ir attālinātais darbs, kas ir iespējams daļā amatu, bet tā nopietni tas šobrīd tikai uzņem apgriezienus un vēl būs vajadzīgs laiks, lai ļaudis tam adaptētos.

Būs vien jāliek tā iebraukšanas maksa dzelzceļu lokā vismaz. Tā kā pārējos jautājumus, visticamāk, sakārtot aizmirsīs, tad varu jau priekšlaicīgi apsveikt tos, kuri dzīvos maksas robežas bezmaksas pusē un varēs ložņāt starp maksāt negribētāju novietotajiem automobiļiem.

Karoč, nekas labs nav gaidāms, rekomendēju visiem tīt makšķeres no Rīgas. ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?